Zakaj naravna kozmetika?

Zakaj naravna kozmetika

Zakaj naravna kozmetika?

Vprašanje bi lahko zastavili tudi drugače (ravno nasprotno): »Zakaj kozmetika, ki ni sad narave in njenih plodov, marveč izključno laboratorijev in velikokrat zdravju škodljivih snovi?« In če nadaljujemo: »Zakaj bi nase in posledično vase vnašali še več »kemije«, kot je potrebno (če sploh), in še več snovi, ki obremenjujejo organizem in otežujejo njegovo delovanje.

Agresivna nenaravna sredstva za nego ponavadi še poslabšajo stanje kože (ali drugih organov), sploh če je koža občutljiva, medtem ko večina naravnih krem z nežnim učinkovanjem nanjo vpliva blagodejno in z redno uporabo ohranja njeno svežino oz. ji jo povrne.

Prizanesimo koži in celotnemu telesu ter uporabljajmo kozmetiko, ki ni zdravju škodljiva in je telesu prijazna. Odločimo se za kozmetiko, ki se skuša čim bolj približati naravi ali je celo narava sama.

Naj ne bo izgovor (za neuporabo), da je naravna kozmetika (pre)draga. Odločite se lahko tudi za cenovno ugodnejšo in zato nič manj kakovostno nego. Da vam ne bo treba iskati daleč in da boste prihranili čas, predvsem pa če prisegate na kakovost in »naravno«, vam priporočamo Skin Blossom.

Skin Blossom vam ponuja naravno izbiro …

Nižje cene izdelkov so tudi posledica ekonomičnih in čim bolj enostavnih embalaž. Še vedno pa se najdejo ljudje (proizvajalci, prodajalci), ki jim ne gre le za zaslužek in jih ne žene pohlep. V prvi vrsti želijo pomagati ljudem, želijo dobro sebi in ostalim ter želijo naravo približati ljudem tudi v obliki kozmetike. Zaslužek pa tudi pride s trdim, poštenim delom in z vztrajnostjo, pa čeprav morda nekoliko nižji. Pri Skin Blossom sledimo tem načelom, se trudimo čim bolj ustreči uporabnikom naših izdelkov, upoštevamo njihove želje in verjamemo v kakovost proizvodov, ki jih navdihuje narava. Zaupamo v naravo in se ji želimo čim bolj približati, predvsem pa ohraniti vaše zaupanje v naše izdelke za nego kože in las Skin Blossom.

Sledite naravi in naj bo tudi vaša izbira kozmetike naravna izbira …

Prednosti naravne kozmetike Skin Blossom:

  • Ne vsebuje težkih in škodljivih kemikalij, ki še dodatno obremenjujejo našo kožo in pa tudi naše zdravje.
  • sa-bio-sestavineVse sestavine so strogo preverjene s strani najstrožjega ekološkega (organskega) certifikata Soil Association.
  • Koži nudi hranilne snovi in jo na naraven način spodbudi k izdelavi pravilne kožne flore.
  • veganska-kozmetikaNe vsebuje živalskih sestavin in ni testirana na živalih, kar potrjuejo tudi Veganski znak.
  • Tudi skoraj vsa embalaža je 100% reciklirana in njena varnost preverjena.
  • Vse kreme Skin Blossom imajo posebno embalažo (brezzračna pumpica, ki deluje na podlagi vakuma), ki preprečuje dostop mikrobom in podaljša učinkovistost in varno uporabo kreme.
  • Vsa kozmetika je 98,85% naravna – razlika do 100% so le blagi konzervansi, ki so v izdelkih, ki vsebujejo vodo, nujno potrebni (Naravna kozmetika je namreč zaradi naravnih sestavin še toliko bolj na udaru mikrobov, ki pa lahko, če naravna krema ni pravilno sestavljena in njena embalaža neprimerna, celo bolj škodijo kot prenekateri “zloglasni” konzervansi!).
  • Skin Blossom kozmetiki lahko resnično rečemo, da je ekološka oz. organska, saj vsebujejo njeni izdelki najmanj 74% ekoloških (organskih) sestavin cleotnega produkta!
  • natural-health-skin-blossom-nagrajena-naravna-kozmetikaVelika prednost naše ekološke (organske) kozmetike je seveda tudi CENA. Za celotno našo linijo smo v letu 2014 celo prejeli prestižno nagrado revije “Natural Helath” iz Anglije “Največ ekološke nege za naš denar”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja