Skin Blossom je naravna kozmetika z izredno strogim organskim (ekološkim) certifikatom Soil Association, vendar kljub temu cenovno ugodna organska in veganska kozmetika. Skin Blossom negovalno linijo je ustvarila angležinja Cris z namenom, da si končno lahko privoščimo organsko kozmetiko čisto vsi! Kar 60% vsega kar pride v stik z našo kožo, se skozi njo vpije v naše telo! Torej s čim se boste danes tuširali, prali lase ali mazali?

Verjamemo v lepoto in čudovite lastnosti naravne kozmetike

  • Prepričani smo, da so naša telesa čudovita in jih je treba obravnavati z največjim spoštovanjem. Skin Blossom uporablja enkratne ekološke sestavine, ki so zelo učinkovite in delujejo v harmoniji z našo kožo in lasmi. Pomagajo nam do čudovitega videza in fantastičnega počutja.
  • Odsvetujemo uporabo agresivnih sredstev za kožo, ki bi lahko imela škodljive učinke na kožo oz. telo na splošno. Koža je naš največji organ in je sposobna obnavljanja, čiščenja in samozaščite. Izdelki Skin Blossom so bogati s hranili, vendar niso obremenilni za našo kožo, tako da koži pustijo dihati in pomagajo pri njenem naravnem delovanju.
  • Na zdravje in lepoto ne vpliva le to, kaj nanesemo na svojo kožo, ampak naš celoten življenjski stil. Pomembno je, da svojo kožo hranimo tudi od znotraj in uživamo hrano, ki je bogata s telesu potrebnimi snovmi, da pijemo veliko vode, dobro in dovolj spimo ter – seveda – uživamo življenje. Stres zelo prizadene našo kožo, tako da si vzemite čas in poskrbite zase.

Naša obljuba

Naša naravna in ekološka (organska) linija izdelkov za nego kože in las je narejena in pakirana v Veliki Britaniji. Vsebuje ekološke sestavine in ne vsebuje težkih oz. toksičnih sestavin, kot so: natrijev laureth in lauril sulfat, parabeni, umetna barvila in dišave, DEA, MEA in TEA, petrokemikalije, kationske učinkovine, PEG, propilen glikol in gensko spremenjene sestavine.


bg_image

Družinsko podjetje
Ustvarjalka Cris

"Ko sem hodila po naravnih trgovinah, sem ugotovila, da so vsi ekološki izdelki za mene cenovno nedostopni. Nisem si jih mogla privoščiti, zato sem se odločila, da kreiram svojo lastno linijo organske kozmetike in rodila se je Skin Blossom kozmetika!"
bg_image

Organske sestavine
min. 74% BIO Soil Association

Skin Blossom organska kozmetika vsebuje minimalno 74% ekoloških sestavin, je BREZ parabenov, sulfatov in ostalih težkih škodljivih sestavin, ki so navadno prisotne v konvencionalni kozmetiki.
bg_image

Ekološka embalaža
Reciklirana in varna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ullamcorper, quam vel viverra laoreet, nibh libero adipiscing diam, sit amet dictum sem nisi ut sapien.
bg_image

Certifikati
Soil Association Organic in Vegan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ullamcorper, quam vel viverra laoreet, nibh libero adipiscing diam, sit amet dictum sem nisi ut sapien.