Nova izboljšana organska kozmetika Skin Blossom

izboljsana-linija-skin-blossom-kozmetike

Izboljšave organskih izdelkov za nego kože in las – organska kozmetika Skin Blossom

Že od nekdaj je naš namen izdelovati organsko kozmetiko najboljše kakovosti po najboljši možni ceni. Naša filozofija je, da bi vrhunska organska kozmetika morala biti dostopna vsem, zato našo kozmetiko nenehno izboljšujemo. Odkar smo spremenili embalažo in izboljšali formule, smo prejeli veliko povpraševanja po natančnejšem opisu novosti.

reciklažna-embalazaSkrb zase, za kožo in lase je pomemben del dnevne rutine, zato vam želimo to izkušnjo polepšati z novo modno zeleno embalažo, ki je narejena iz 100 odstotne reciklirane plastike. Tako je vpliv na okolje kar se da majhen. Izboljšali smo tudi črpalke na izdelkih, kjer je bilo to potrebno.

skin blossom kozmetika zelo lepo dišiPozorno smo preučili vaše komentarje in pridobljeno znanje uporabili za razvoj novih vonjav našega gela za tuširanje, losjona za telo, čistilnega mleka, čistilnega gela in vlažilnih krem za obraz. Vse vonjave ostajajo iz eteričnih olj pridobljenih iz popolnoma organskih virov. Le lepše dišijo! Olja so dodana v previdno izbranih količinah, primernih za še tako občutljivo kožo. Izboljšali smo tudi formulo za naše čistilno mleko. Ta sedaj vašo kožo bolje nahrani in jo naredi še mehkejšo.

Dobili smo veliko vprašanj glede spremembe velikosti embalaže iz 350ml na 300ml. Za to smo se odločili, ker smo dobili zelo veliko povpraševanja po manjših pakiranjih naših izdelkov. Poleg tega pa je na svetovnem trgu cena certificiranih organskih sestavin za kozmetiko narasla. Tako smo raje kot dvignili ceno, zmanjšali količino izdelka v embalaži. Cena ostaja nizka in kvaliteta izjemna, zato upamo, da se strinjate, da je naša kozmetika še zmeraj dostopna vsem in vredna svojega denarja. Zaradi kvalitete in učinkovitosti naše kozmetike boste ugotovili, da sploh ne potrebujete uporabljati velikih količin, zato vam bodo naši izdelki, kljub manjšem polnjenju, trajali dlje.

Organski-obnovitveni-toner-za-obraz-Skin-BlossomVes čas dobivamo povpraševanja po novih izdelkih naše organske linje. Daleč najbolj zaželen je bil tonik (toner) za obraz. Tako smo vam enostavno morali ustreči in smo nad našim novim organskim tonikom za obraz navdušeni. Naš naravni tonik za obraz je koži prijazen, a kljub temu vašo kožo tonira in oža pore. Aloe Vera in glicerin jo negujeta, prefinjena eterična olja pa obnavljajo. Naravni tonik je izdelan iz 97% ekološko certificiranih sestavin. Poleg tega ima tudi božanski vonj! Z njim enostavno ne boste zgrešili!

Organska-terapevtska-peneča-kopel-Skin-BlossomNaši liniji organske kozmetike smo dodali tudi organsko penečo kopel s kar 74% organskimi (ekološko certificiranih) sestavinami. Kopel vas bo sproščala in pomirjala, kar je dandanes še kako pomembno. Naša organska peneča kopel s terapevtskim učinkom vam kožo očisti in olepša. Sprošča in obnavlja tako telo kot tudi duha. V vašo kopalnico bo prinesla odtenek razkošja in vam odvzame vse izgovore, da se ne bi razvajali!

Upamo, da so vam novosti in izboljšave všeč, ter da se zavedate, da smo vam zmeraj na voljo za morebitna vprašanja!

One thought on “Nova izboljšana organska kozmetika Skin Blossom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja