Naravna nega obraza – organska kozmetika za obraz

naravna-nega-obraza-organska-kozmetika-skin-blossom

Naravna nega obraza – organska kozmetika za obraz

Pri organskem režimu naravne nege obraza je najbolj pomembno vlaženje in čiščenje. Priporočamo organsko čistilno mleko kot je naše, ki se ga da odstraniti z navadno vodo, saj tako ne izsušimo kože. Kremo nanesite na roke in potem masirajte obraz z obema rokama. To pripomore k odstranjevanju umazanije globoko iz por a ne povzroča poškodb. Potem čistilno mleko odstranite z mlačno ovlaženo vato.  Voda deluje kot toner in odstrani zadnje sledi čistilnega mleka in pore zapre. Če imate raje peneče milo za poseben občutek čistoče si privoščite organski gel za obraz Skin Blossom.

Piling je včasih lahko grob za kožo. Vseeno pa je dobro opraviti nežen piling vsaj enkrat na teden, da se znebimo odmrlih celic in omogočimo boljši vnos hranljivih snovi v celice. Pri izbiri izdelka za nego obraza vam svetujemo, da uporabljate le certificirane organske kreme, kot je naša. Navadne kreme lahko vsebujejo močne kemične komponente, ki do kože niso prijazne in lahko zaidejo v krvni obtok, kar dodatno obremeni organizem. V certificirani organski kozmetiki pa takih kemičnih snovi ni.

Pri izbiri naravne kozmetike se kar hitro izgubimo med pestro izbiro, zato je modro izbrati organsko linijo, ki je certificirana s strani neodvisne organizacije, kot je to na primer Soil Association. Naša Skin Blossom linija ponuja kozmetiko z najstrožjim certifikatom za zelo ugodno ceno – “Skin Blossom naravna organska kozmetika za vsak žep!

naravna nega obraza skin blssom
Naravni toner, naravni čistilni gel, naravno čistilno mleko, naravna negovalna krema, naravna anti-age krema, narvna kremica za gubice okrog oči

Vlaženje koži na obrazu daje nuno potrebna hranila in zaščito. Vsekakor pa s količino produkta, ki ga nanašamo, ne smemo pretiravati, saj mora koža dihati in opravljati svojo funkcijo. Izberite izdelek, ki ustreza vašemu tipu kože, da bi se izognili poškodbam. Koža obraza je veliko bolj občutljiva, kot drugje po telesu. Vzrok tega leži v dejstvu, da so kožne celice na obrazu manjše in hitreje izgubljajo vlago. Zato je priporočljiva uporaba certificirane organske kozmetike. Nekatere organske kreme vsebujejo veliko eteričnih olj, ki kožo lahko dražijo. Količino eteričnih olj v kremi lahko ocenimo tako, da jo povohamo – močen in izrazit vonj kreme je pokazatelj visoke vsebnosti le teh. Pri Skin Blossom smo zelo previdni in pozorni pri uporabi esencialnih olj. Zato je vonj naravne organske kozmetike Skin Blossom nežen in delikaten.

Vsa naša kozmetika je primerna za občutljivo kožo, a če imate bolj mastno kožo je naša organska negovalna krema popolna za vas. Za suho, zrelo ali normalno kožo pa je bolj primeren naša organska krema proti staranju. Ne pozabite, da so oči najbolj delikaten in občutljiv predel obraza, ki potrebuje pozornost in nego. V majhni količini na prstnih konicah kremico za okrog oči nanesemo okrog oči tako, da pri tem pazimo, da kože okrog oči ne raztegujemo.

Poleg organske nege obraza lahko zase in za svojo kožo naredimo še marsikaj, brez uporabe kozmetičnih izdelkov. Masaža je odlična za nego obraza in z lahkoto izboljša kožo in olepša videz obraza. Masaža sprošča in spodbuja kožo – to je še posebej pomembno za tiste, ki se veliko mrščimo zaradi skrbi. Poizkusite masažo obraza uvrstiti v vaš vsakdanjik in presenečeni boste nad rezultati.

Naravna nega obraza je le en korak do cilja zdrave in lepe kože. Zaščita pred soncem, življenjski slog, zdrava prehrana, pitje dovolj tekočine, gibanje, dovolj spanca in reduciranje stresa pa vas lahko popeljejo še bližje cilju.

 

Naravni in certificirani organski izdelki za nego obraza

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja