Showing all 2 results

Skin blossom oganska vlažilna krema je v 2 različicah, za mastno in za suho kožo. Ena je z jojobinim in druga z arganovim oljem. Bio in vegansko certificiarana! Obe kremi zelo dobro vlažita kožo na obrazu, njuna sestava pa je prilagojena tipu kože:
Organska negovalna krema za obraz vsebuje številne antioksidante, ohranja ustrezno vlažnost in kožo nahrani. Bogata in lahka tekstura omogoca, da kremo lahko nežno nanesemo in porazdelimo po obrazu. ombinacija jojobinega olja, karitejevega masla in vitamina E zagotavlja zašcito ter preskrbljenost kože z minerali in vitamini. Zelo nežno je odišavljena z etericnimi olji.
Organska krema proti staranju obnovi, navlaži in zašciti kožo z ucinkovito kombinacijo antioksidativnega arganovega olja in karitejevega masla, medtem pa hidratantno kakavovo maslo in jojobino olje kožo zredno dobro zavarujeta. Organska krema za obraz Skin Blossom je zelo nežno odišavljena z etericnimi olji.
Več o pravilni izbiri vlažilne kreme za obraz si preberite v našem blogu: /naravna-vlazilna-krema-kako-izbrati-pravo-vlazilno-kremo/