Jesenska naravna nega kože

jesenska-naravna-nega-koze

Naravna nega kože jeseni

Začetek jeseni je lahko čas, ko je izgled vaše kože najlepši. Žareča v odtenkih, ki ste jih pridobili skozi poletne mesece. Koža je tudi bolj sveža, zaradi povečane aktivnosti med poletjem. K odličnemu počutju prispeva tudi vitamin D. S pravilno naravno nego lahko dobro počutje in izgled kože ohranimo tudi v zimskih mesecih, ko smo izpostavljeni vse nižjim temperaturam in suhemu zraku ogrevanih prostorov.

Kot zmeraj, vam Skin Blossom svetuje uporabo naravnih sredstev za nego kože. Dobro čiščenje je pomembno za ohranjanje svežine in lepega izgleda kože. Kateri izdelek boste izbrali je vaša odločitev. Če ste v dvomih vam priporočamo naravno nego z našim nežnim naravnim čistilnim mlekom za bolj suho kožo, ali pa čistilni gel za bolj mastno kožo. To je zato ker čistilno mleko v večini vsebuje več olj in vlažilnih sestavin kot gel. Za telo vam svetujemo uporabo naravnega tuš gela, ki je primeren za vse tipe kože, in naravno kopel, ki je zelo priljubljena. Če imate zelo suho kožo v prehodnem obdobju jeseni, vam svetujemo, da poizkusite naravni losjon za telo, ki bo vašo kožo nežno in učinkovito ohranjal navlaženo in prožno za pravi občutek udobja. V zimskih mesecih opažamo zelo veliko povpraševanje po naši naravni kremi za roke. Dobra krema za roke bo ohranjala vlažnost vaših rok in jih zaščitila pred negativnimi vplivi zimskih mesecev.

Po poletni vročini in izpostavljenosti soncu lahko na koži opazimo tudi poškodbe, katerih nega je prioriteta. Vse kar potrebujete je dobro vlaženje in hranjenje kože. Za ta namen lahko uporabite našo naravno vlažilno kremo z učinkom, ki deluje proti staranju kože. Ta vas bo prav tako varovala pred vremenskimi vplivi zime in ogrevanih prostorov (suh zrak). Naravna krema za okoli oči je prav tako odlična zamisel za zrelo in suho kožo. Koža okoli oči je zelo izpostavljena in po navadi prva kaže znake staranja. Vlaženje in nežna naravna nega le te pa bo brisala leta z vašega obraza.

nega_koze_pozimi_skin_blossom_ekoloska_krema_za_obrazOb hladnem vremenu z lahkoto pozabimo na primerno pitje tekočin, zauživanje zelenjave in sadja, ki jih zamenjamo za močnejšo »zimsko« prehrano. Zato pijte dovolj tekočine, najbolje naravne zeliščne čaje, in jejte veliko kuhane zelenjave.

Ko iščete način kako izboljšati naravno nego kože bodite pozorni na nove spremembe, ki jih opazite na koži, ki morda potrebujejo nekaj dodatne pozornosti in nege. Ko se staramo se tudi potrebe naše kože spreminjajo. Koža po navadi postane bolj suha in občutljiva. To je dobro upoštevati, ko se odločate kakšno nego si boste privoščili. Le ta ne rabi biti draga ali zamudna. Lahko preprosto uporabite nekaj naravnega olja, preprost piling in na koncu še naravni losjon.

Dobra novica je, da ni potrebno veliko zapravljati za jesensko naravno nego kože. Vse kar morate storiti je nego malce prilagoditi in biti bolj pozorni na zadostno vlaženje vaše kože.

In ne pozabite, pustite se razvajati!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja